Hollands Meezing Festival

hollands-assen-22-oktOp zaterdag 22 oktober a.s. is er in de Bonte Wever in Assen een Hollands Meezing Festival. Dat dit een geweldige avond gaat worden kan niet missen, want diverse artiesten gaan er van 19.30 toto 01.00 uur voor zorgen dat U enorm mee gaat zingen! Niemand minder dan Jannes, Diep Triest, Roy Donders, Erik Mesie, Dikdakkers, Pascal Redeker, Rene Becker, Arjen Boltjes, Henk Harders, Erik van Klinken, Chris de Roo en DJ Hermen gaat het podium betreden.

http://www.debontewever.nl/evenementen/?id=311

hollands-assen-22-oktAanvang: 19:30
Einde: 01:00

Presentatie: Piet-Cees van der Wel

WIN KAARTEN

De Sterrenparade mag 5 keer 2 kaarten verloten voor die avond. Met wie zou jij hier naar toe willen? Stuur je bericht ( met je adres gegevens!!!) naar prijsvraag@desterrenparade.nl