“HARTENSTRIJD” nieuwe single NICK & SIMON met LAURA!

ns_hartenstrijd_cover_v2Gisteren verscheen de nieuwe single van Nick & Simon, voor de gelegenheid samen met Laura Beekman, een zeer getalenteerde singer-songwriter en studente aan de Rockacademie in Tilburg. “Hartenstrijd” is de titeltrack van de gelijknamige speelfilm die op 24 oktober in première gaat. Het aanstekelijke liedje is te downloaden.

 

LAURA zal “Hartenstrijd” ook als gast samen met het duo ten gehore gaan brengen tijdens de vier feestelijke jubileumconcerten in Ahoy’ Rotterdam op 16, 17 en 18 december. Voor 16 december zijn er nog kaarten beschikbaar via www.ntk.nl. Nick & Simon vieren dit jaar hun 10 jarige bestaan groots, eerder dit jaar verscheen al via uitgeverij Luitingh-Sijthoff het boek van Klaas Bond waarin hij het verloop van hun succesvolle carrière beschrijft.

Op zaterdag 22 oktober zal op SBS6 voor het eerst het programma Talenten Zonder Centen te zien zijn, waarin Nick & Simon met Kees Tol diverse hoofdsteden in de wereld bezoeken met een bekende prominente Nederlander als gast. Vanaf 2 november verschijnt er weer een nieuwe reeks van de succesvolle serie The Dream, waarbij dit maal pop-exportland nummer 1, Zweden, bezocht werd. Uiteraard fungeert Kees Tol ook dit seizoen weer als gelegenheidsmanager bij The Dream.