Harten 10 duikt de herfst in met….‘Beetje bij mij’

h-10-pers-beetjMartien & Tineke, het duo dat als Harten 10 door het leven gaat, laat de herfstbladeren vallen met een nieuw uptempo nummer. Het nummer waar lang naar op zoek was, moet dan ook een goede opvolger zijn van de vorige twee krakers ‘Dat was vroeger’ en ’Hou me vast’.

 

Bij de nieuwe single heeft Harten 10 een goed gevoel. Volgens het tweetal is in dit nummer de juiste balans gevonden tussen volks en iets wat pop. “Het hele platte is er wat uit”, vertelt Martien. Desondanks is het nog wel een single die het goed kan doen bij de piraten, maar ook bij de liefhebbers van volks/pop. “Als er iemand belt voor een diner in Amsterdam of een piraat uit Twente op een zolderkamer, het kan beide’’, aldus Martien.

“Het is een goede plaat, lekker up tempo en de eerste reacties zijn erg goed”, vertelt Tineke. Ook uit de muziekwereld krijgt Harten 10 goede reacties. Op internet circuleert al een filmpje van Frans Bauer die ‘Beetje bij mij’ een heuse hit vindt.

‘Beetje bij mij’ is vanaf vandaag via verschillende downloadportals verkrijgbaar, maar ook op CD. Op deze muziekdrager staat ‘Die Immer Lacht’ als 2e nummer. Deze single wordt gezongen door Tineke en daarmee creëerde ze de afgelopen zomer een hoog meezinggehalte bij diverse optredens.

Spotify: https://open.spotify.com/album/17rcMd…
Itunes : https://itun.es/nl/_4CNfb
SBS6 Downloads : http://muziek.sbs6.nl/browse_bundle.a…