Geen stempel Kevin Smit

kevin-smit-die-altijd-lachtKevin Smit bewijst met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ opnieuw dat hij geen stempel toegewezen kan krijgen. De muziek die hij uitbrengt is erg gevarieerd. ‘Die altijd lacht’ zal wederom doen verbazen.

 

Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met de vorige twee singles, ‘Verliefd’ en ‘Engelen’, en dat gaat hem met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker weer lukken. “Je kan bij mij geen stempel op mijn hoofd drukken”, vertelt Kevin Smit. Geen enkel album van de Drentse zanger is gelijk.

‘Die altijd lacht’ is een Nederlandse versie van de Duitse hit ‘Die Immer lacht’. Kevin raakte geïnspireerd doordat hij in feesttenten het publiek veel hoorde meezingen. “Ik heb een tijdje afgewacht of er een goede Nederlandse versie kwam, maar die kwam maar niet”. Daarom heeft hij besloten het nummer zelf uit te brengen in de originele stijl van het liedje en hiermee de Nederlandse markt aan te spreken.

Binnenkort de clip.