Frank van Etten zingt sentimenteel lied met zoon Jamy.

frank-en-jamy-van-etten-papa-ik-zieHet allereerste optreden van de 14-jarige Jamy van Etten is binnenkort gelijk al voor een bomvolle zaal tijdens het concert van zijn vader 4 november a.s. in Helmond. De jeugdige zanger tekende onlangs een platendeal bij Rood Hit Blauw Produkties van Ronald Visch. Via dit label zullen van Jamy in elk geval 3 singles en een album gaan verschijnen. “Jamy geniet ervan en oefent veel”, volgens Frank.

 

“Hij is nog jong en moet nog gewoon naar school. Ik ben echt super trots als vader, maar ook als liedjesmaker”, aldus de volkszanger, tekstschrijver en producer. Ronald Visch met oog voor talent, heeft al menig jonge opkomende artiesten de weg gewezen in ons muzikale landschap en met Jamy heeft hij wederom een sterke troef in handen.

Een preview van de videoclip van ‘Papa, ik zie de tranen in je ogen’, het even bijzondere als ook unieke duet tussen vader en zoon Van Etten, werd binnen no-time een kleine 400.000 keer bekeken op de social media. De officiële videoclip, welke nu sinds enkele dagen via YouTube is te bekijken, trok ondertussen al meer dan 20.000 kijkers. Of Jamy het nieuwe kindsterretje van ons land wordt net als Jantje Smit of Heintje destijds, moet nog blijken maar de start van zijn carrière is in elk geval veelbelovend! ‘Papa, ik zie de tranen in je ogen’ de indringende en emotioneel geladen track van Jamy en Frank, werd opgenomen in de studio van de volkszanger en zou wel eens een regelrechte sensatie kunnen gaan worden in Nederland muziekland!

De CD single ‘Papa, Ik zie de tranen in je ogen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612284613