Feestduo Tsjonge-jonge lanceert haar nieuwe CD: “ Ons Brabant “

tsjonge-jonge-ons-brabant-hoesfotoHet steeds bekender wordende Feestduo Tsjonge-jonge heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe CD:  “ Ons Brabant “.  Na enkele puur carnavalsnummers, zoals, Olliedegalliedunallieenok , Olifantenpolonaise en Kruikske Jonge Klare, hebben ze nu een feestnummer wat het hele jaar toepasbaar is!

Samen met Robert Janssen ( tekst ) en Ronald Moonen ( muziek ) hebben ze een geweldig Brabants feestnummer in elkaar gezet, wat door studio Difference op de plaat is gezet!

Wie schuilt er eigenlijk achter Feestduo Tsjonge-jonge?

Edwin Smits en Peter Smits ( geen familie ) kwamen elkaar in 2012 per toeval tegen en hadden alle twee de voorliefde van Hollandse feestmuziek. Edwin zat al in de muziek met drummen en Peter met o.a. cabaret, dus de klik was snel gemaakt. De twee Brabanders,  Edwin komt uit de grote stad Helmond en Peter uit het pittoreske Bakel begonnen samen te repeteren en al snel kwamen leuke Hollandse setjes naar voren, die ze zingen op feesten en partijen, groot of klein, het maakt hun niet uit. Zo stonden ze o.a. op Park Hilaria ( Hollandio tent ) te Eindhoven, Drakenboot festijn te Helmond, Nederland Muziekland en noem maar op, maar ook voor huiskamerfeestjes draaien ze haar hand niet om. Zo zijn Edwin en Peter begin 2016 gestart met een echte onderneming, Smits & Smits entertainment, waarmee ze betaalbare Hollandse feesten willen organiseren voor cafe’s, zalen, enz.

Hun nieuwste CD: “ Ons Brabant “, moet een echt Brabants lied worden dat elke Brabander straks mee kan zingen. In refrein komt nadrukkelijk naar voren, “ nergens is de lach zo breed als in het land dat Brabant heet “. Deze spreuk werd bedacht  in een restaurant tijdens een etentje en zo werd het lied geboren.

Nou, het resultaat is bekend!

 

Voor inlichtingen , kunt u bellen of mailen naar:

06-22457264 / info@tsjonge-jonge.nl

RTV : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net