EXTRA JUBILEUMSHOW TOPPERS ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’

toppers rdam kerstDe ticketverkoop voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ van 20 t/m 24 december in Rotterdam Ahoy loopt fantastisch. Op veler verzoek wordt er nog een extra zesde show toegevoegd en wel op ZATERDAG 10 DECEMBER. In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’.

 

Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van ROTTERDAM AHOY. Het ultieme ‘over de top’ kerstfeest in een zeer bijzonder decor.

Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O’G3NE, Mister Ahoy LEE TOWERS en ANDRE HAZES JR. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. “De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn”. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit.

Ticketverkoop voor het EXTRA CONCERT op ZATERDAG 10 DECEMBER begint morgen, vrijdag 14 oktober, om 09.00 uur op www.ticketpoint.nl of bel 0900-0088 (0.45ct/pm). Voor de Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ concerten van 20 t/m 24 december zijn nog beperkt tickets beschikbaar! DE DRESSCODE IS ‘CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE. Reserveer nu snel uw tickets!

 

ZATERDAG 10 DECEMBER ook MET GASTOPTREDENS VAN O.A. O’G3NE, LEE TOWERS & ANDRE HAZES JR.