Exclusief Jan Smit album.

jsHet exclusieve album ’20 jaar duetten met Jan’ van Jan Smit is binnenkort tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat. Bij aankoop van twee Unilever producten van merken zoals Dove, Andrélon en Axe ontvangen klanten van Kruidvat het album gratis. Het album is een samenstelling van 20 unieke duetten welke nooit eerder samen zijn uitgebracht.

 

Details:

Een exclusief album van Jan Smit is van maandag 24 oktober t/m zondag 6 november verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels en online in Nederland. Bij aankoop van twee Unilever producten van merken zoals Dove, Andrélon en Axe, ontvangen klanten van Kruidvat het album ‘20 jaar duetten met Jan’ gratis.

2016 is een belangrijk jaar voor Jan Smit, dit jaar viert hij zijn 20-jarig jubileum. Elke 20e van de maand bracht Jan een nieuwe single uit en op 20 september lanceerde hij zijn langverwachte gloednieuwe album getiteld ‘20’. Dit viert Jan met een Elfstedentour, welke zoals het hoort zal eindigen in Leeuwarden. Het exclusieve album ’20 jaar duetten met Jan’ is de kers op de taart in dit bijzondere jaar. ‘Ik ben zo ontzettend trots dat ik met zoveel nationale en internationale sterren mocht zingen de afgelopen jaren! Eigenlijk is deze cd één groot hoogtepunt voor me!’ aldus Jan Smit.

Speciaal voor Kruidvat samengesteld

Het album ’20 jaar duetten met Jan’ is een exclusieve compilatie met daarop 20 unieke duetten van Jan Smit samen met uiteenlopende topartiesten, inclusief de hit ‘Kom dichterbij me’ samen met Broederliefde. Het album is exclusief voor Kruidvat ontwikkeld en is niet op een andere wijze verkrijgbaar. Naast het unieke album zijn er tickets te winnen voor de Jan Smit Elfstedentour op 19 november in de HMH inclusief een Meet & Greet en maken klanten kans op één van de gesigneerde exemplaren van dit exclusieve album.

Kruidvat maakt de actie kenbaar in de folder en het magazine van de drogisterijketen, in tv-en radiocommercials en is dit uiteraard zichtbaar in alle Kruidvat-winkels.