Evert Wolters maakt geleidelijke stappen.

evert-wolters-cdsEvert Wolters brengt met regelmaat een single uit en maakt geleidelijke stappen in zijn zangcarrière. De volgende stap is de nieuwe single: ‘Wat je lief is’. Eind juni kwam ‘Een nieuwe liefde’ uit en nu, drie maanden later, is de opvolger daar. ‘Wat je lief is’ is net als de vorige single afkomstig van Evert zijn album ‘Vanuit mijn gevoel’. “Het nummer is afkomstig van mijn debuutalbum en hoe vaker ik het nummer luisterde, des te mooier ik het nummer vond. Ik vond het daarom echt single-waardig”, aldus de Drent.

 

‘Wat je lief is’ is de 3e single dit jaar, naast het album. Dat is ook het beleid van Evert Wolters. Hij brengt meestal 3 a 4 singles per jaar uit en is bewust bezig met zijn carrière. “Ik maak de geleidelijke stappen die ik wil maken. Ik merk dat ik mijzelf door blijf ontwikkelen en zie dat de olievlek steeds groter wordt”, vertelt Evert Wolters. Hopelijk wordt de olievlek weer groter door zijn nieuwe single ‘Wat je lief is’.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VzhHTPh2EQc&feature=youtu.be