Duo Picobello stopt.

dou picobelloGert & Betsy kondigen het einde aan van duo Picobello . Dreigementen heeft hen doen besluiten te gaan stoppen. Lees het verhaal >

Met erg veel pijn in ons hart kondigen wij het einde van picobello aan.
38 mooie jaren hebben we met veel plezier ons werk gedaan.Maar de tijd is veranderd erg veranderd en daar passen wij niet meer in. Jazeker de kwaliteit hebben wij nog steeds das ook het jammere eraan. Maar het kan niet meer voor niets en dan nog de mentaliteit van vandaag de dag.Wij gaan plezier maken en brengen mensen vreugde en het moet niet zo zijn dat ik gestrest thuis moet komen.
Alle dreigementen die we moeten lezen naar onze kant toe te gek voor woorden.Wat dachten jullie er zijn mensen die fans bedreigen onze fans met de dood erbij. Dat heeft ons doen besluiten te stoppen. Dank je wel trouwe fans dat jullie er in voor en tegenspoed voor mij en later ons er waren. Jullie hebben ons door een waanzinnige moeilijke tijd geholpen. Ook wil ik Manfred Jongenelis bedanken voor het geloof en moeite je bent een prachtig mens. Natuurlijk zullen we de optredens die er nog staan afmaken en zullen we jullie de laatste twee clips die we nog gaan maken niet onthouden. Daar zeggen we dank je wel mee voor alles en de mooie jaren. De haters kunnen nu een nieuw doelwit gaan uit zoeken.
Het ga jullie goed.
Lieve groet Gert en Betsy Picobello

 

picobello-einde