DUITS GOUD VOOR JAN SMIT!

klubbb3fullsizerenderGisteravond tijdens de gloednieuwe Duitse TV show ‘SchlagerBooom’ werd KLUBBB3 -het schlagertrio waar Jan deel van uit maakt- verrast met een gouden award voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum ‘Vorsicht Unzensiert’. Een prestatie die met recht uniek genoemd mag worden! Wat begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een heuse mediahype.

De mannen zelf kunnen het nog maar nauwelijks bevatten; ‘We hebben maar meteen afgesproken dat we nooit meer uit elkaar gaan!’, aldus een dolblije Jan Smit. Begin maart begint de grote KLUBBB3 tour, die langs alle grote steden in Duitsland, Oostenrijk en BelgiĆ« voert. ‘SchlagerBooom’ wordt vanavond uitgezonden en is vanaf 20:15 uur te zien op ARD.

klubbb3fullsizerender

 

Foto: Aloys Buys