Drummer Die Flippers overleden.

die-flippersDe drummer van de populaire schlagerband Die Flippers,Manfred Durban, is overleden. Hij stierf afgelopen vrijdag op 74 jarige leeftijd. Het Schlagertrio Flippers met de zangers Olaf Malolepski, Bernd Hengst en drummer Manfred Durban gaf eind 2010 hun afscheids tournee, na meer dan 40 jaar te hebben opgetreden. Ook in Nederland was het trio erg bekend.

 

 

Het bericht werd door zijn familie bekend gemaakt, aldus de website schlagerprimeur.  De burgemeester voegde toe dat het een troost voor hen is dat hij in het bijzijn van zijn geliefden rustig is ingeslapen. Manfred heeft al jaren last gehad van hartproblemen. Hij laat zijn vrouw, twee kinderen en kleinkinderen achter.

Flipper-zanger Olaf heeft gereageerd en zei:”Dit bericht heeft me getroffen. We leven mee met de familie. Lieve Manfred, door de muziek van die Flippers ben je onsterfelijk. We zullen je missen.”