Deel 2 voor 2 Kleine Kleutertjes Monique & jan Smit.

2-kleine-kleutertjes-deel-2Vanaf vandaag ligt het nieuwe ‘2 Kleine Kleutertjes’ Boek & CD Deel 2 van Jan en Monique Smit in de winkel. Jan en Monique Smit introduceren vandaag het tweede deel van de succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie. Dit boek en cd is niet alleen een vervolg op het succes van de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek vernieuwend product waarbij de focus nog meer ligt op de ontwikkeling van het kind.

 

Het boek bestaat uit 15 nieuwe liedjes met bijbehorende lyrics & artwork.  Naast het muzikale aspect kan in dit deel ook weer volop genoten worden van de visuals en kan elk liedje natuurlijk uit volle borst worden meegezongen.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een theatervoorstelling, een DVD & Puzzel en nu dus ook het langverwachte deel 2. Het boek en de cd zijn beiden met goud bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit.