Concert Jan Smit te Apeldoorn komt te vervallen

 

jansmit20Helaas zijn Jan Smit en zijn team genoodzaakt om ook het ElfstedenTour concert van a.s. zaterdag in Apeldoorn te annuleren. De gezondheidstoestand van Jan laat het deze week na zijn hersenschudding nog niet toe. In overleg met de huisarts is besloten om geen enkel risico te lopen op eventueel blijvend letsel.

 

Smit; ‘’Ik ondervind er gewoon nog teveel hinder van, en vind het verschrikkelijk dat ik me daardoor niet voor de volle 100% kan geven! Het is zo onmogelijk om komende zaterdag al een 2 uur durend live concert te geven, omdat er dan nog teveel druk op mijn hoofd komt te staan. Na het prachtige begin in Den Bosch zit ik me al een week thuis te verbijten, maar er zit helaas niets anders op. In Groningen hoop ik iedereen wél weer te kunnen verwelkomen.’’