Clip ; Welke vrouw begrijpt Wesly Bronkhorst?

wesly-bronkhorst-voorkant-hoes-je-begrijpt-meWie is de vrouw die Wesly Bronkhorst begrijpt en waar de zanger over zingt in zijn nieuwe single? “Je Begrijpt Me” is alweer de derde single die de populaire zanger dit jaar uitbrengt. Deze keer geen uptempo nummer maar een power ballade die recht uit zijn hart komt en waarbij iedere zin Wesly op het lijf geschreven is.

 

Een prachtige melodie met een zelf geschreven tekst waar iedereen wel iets van zichzelf in herkend, zeker Wesly Bronkhorst op dit moment.

In dit nummer beschrijft ik precies hoe ik me op dit moment voel. Ik ben een gelukkig mens met de liefde van mijn dochter, mijn familie, mijn vrienden en natuurlijk mijn geweldige fans. En wie weet vier ik dit jaar wel de kerstdagen met de vrouw die mij begrijpt en waar ik inderdaad over zing in mijn nieuwe single……

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl