Catharina Hulters verrast met Nederlandstalige versie van ‘Queen for tonight’

catharina-hunlters-koninginCatharina Hulters kreeg een tijdje geleden van haar oom de tip om een Nederlandstalige bewerking te maken van het nummer ‘Queen for tonight’. Daarmee had Helen Shapiro in 1963 een wereldhit in handen.  ‘Ik ging ermee naar m’n producer Manfred Jongenelis die er een verfrissende versie van heeft weten te maken met veel verschillende instrumenten. De Nederlandse tekst is geschreven door J. Blenco.

We hebben vervolgens van ‘Koningin voor de nacht’ een orkestband laten maken voor op de bühne’, vertelt Catharina.

 

De reacties die ze tijdens haar optredens kreeg waren overweldigend. ‘We hebben daarom besloten om dit nummer op single uit te brengen. Dat betekent echter niet dat ik de onlangs ingeslagen weg die ik samen met tekstschrijver Jeff Weber en Manfred Jongenelis ben ingeslagen alweer verlaat. Sterker nog, er liggen al enkele nieuwe liedjes op de plank. In het voorjaar van 2017 zal de opvolger van ‘Koningin voor nacht’ verschijnen. We hebben nog zo veel leuke plannetjes voor de toekomst op stapel, waaronder het uitbrengen van een album. En….dat is best spannend’, laat Catharina weten.

 

De clip heeft de uit Dordrecht afkomstige zangeres opgenomen voor een green screen. ‘Het was een bijzondere ervaring. Zoiets had ik nog nooit gedaan. De mannen van Refresh Works hebben me op een prettige manier gerust gesteld. Het resultaat is dan ook heel bijzonder’, aldus Catharina. Meer info: https://www.facebook.com/catharina.hulters/