Burdy laat je zeven dagen muzikaal genieten van het WEEKEND

burdy-weekendEen nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als Het feest beest oet Grunnen Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest.

 

Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun bij verdriet en vreugde met zijn vrolijke en opgewekte liedjes in het Gronings,Engels en Nederlands gezongen. Laat U verassen door de muziek van Burdy al 25 jaar artiest! Vanaf vandaag de nieuwe single WEEKEND verkrijgbaar in de winkels en de online shops. En natuurlijk is dit nummer geschreven door Gerto Heupink en Burdy aan te vragen bij je favoriete zender. Want wees eerlijk wat is er nu leuker als feesten in het WEEKEND.