Arthur ter Voert en Roel Geerts zetten samen als nieuw duo Xplain! op de kaart.

xplainXplain! Een live tweemansband die bestaat uit ervaren musici met 100% live zang en spel. Ze maken gebruik van een zeer moderne, nieuwe licht- en geluidsinstallatie. Veel aandacht voor geluidskwaliteit, volume en het lichtplaatje dat perfect is afgestemd op het repertoire. Arthur ter Voert was hij de oprichter, leadzanger en toetsenist van de bekende cover- en Nederpopband HIKE. Oa. bekend van de zomerhit ‘Lekker lekker in de zon.’ 

 

Met 17 jaren ervaring bij HIKE, en 120 optredens per jaar, weet hij inmiddels hoe een avond muzikaal ingevuld kan worden om te zorgen dat het al snel tot een feestelijk hoogtepunt komt!

Arthur was te zien in het RTL4 programma The Voice of Holland, seizoen 6 (2015-2016) waar hij in de ‘battles’ stond en uiteindelijk verloor van ‘bijna-winnaar’ Dave Vermeulen. Dave werd uiteindelijk tweede!

Via het muzikale circuit kwam hij terecht bij gitarist en zanger Roel Geerts. Roel was de frontman en gitarist van de John Mayer Tribute Band. Daarnaast is hij audiotechnicus en geluidsman en samen is dit duo een aanwinst op entertainment gebied.

Xplain! is vanaf vandaag te boeken via All 4You Events uit Coevorden.