Amanda Kohler hartstikke trots op eigen geschreven plaat !

amanda-kohlervo“Ik ben hartstikke trots op m’n eigen geschreven plaat”, zo laat Amanda Kohler (28) uit ’s-Hertogenbosch weten. Dik 10 jaar terug alweer verscheen van deze levensliedzangeres de debuutsingle ‘Feesten in de stad’. Een jaar eerder stond ze voor het eerst op de bühne vanwege de organisatie van een benefietconcert voor Villa Pardoes.

 

Sinds deze kick-off van haar muzikale carrière heeft de Brabantse al op verscheidene podia haar talent ten gehore moge brengen. Op haar muzikale cv prijken inmiddels singles als ‘Feesten in de stad, ‘Laat de wind lekker waaien’, Betoverd door jou’, ‘Oh jij.. ik ben verliefd’, ‘Ik leef niet om te werken’ en ‘Waarom zou je sparen’.

Daarnaast is Amanda in 2013 uitgeroepen tot “Typisch Talent” op het Levensliedfestival in ’s-Hertogenbosch en bereikte ze onlangs nog de finale van haar provincie, in de race om de felbegeerde Koos Alberts-Awards waarop momenteel gestemd kan worden. 30 oktober a.s. organiseert de Bossche zangeres in Café André in haar woonplaats “Amanda Kohler With Friends” waaraan collega-artiesten als DuoNL, Johan Heuser, William van Engelen, Ron Besselink als ook Javi Escalera hun bijdrage zullen gaan leveren. ‘Fotoalbum’, de nieuwe door haar zelf geschreven single uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties, is een fraai, meeslepend en gevoelig levenslied over kostbare herinneringen die middels foto’s levend blijven. ‘Fotoalbum’ van Amanda Kohler is absoluut een aanwinst voor het levensliedcircuit!