Aanstormend talent Chris Haverman lanceert nieuwe single ”Dit is leven”.

chris-laverman2015 was een prachtjaar voor jong talent. En zo was daar ineens, zonder enige waarschuwing, zelfs zonder talentshow van RTL4 of SBS6, Chris Haverman. Een jongeman uit Raalte, wiens zuster en zwager al regelmatig op het podium te vinden waren, maar die zelf eigenlijk meer vanuit de coulissen meekeek. Toch begon het bij Chris te borrelen en eigenlijk met een grap, zong hij een liedje in de studio van producer Manfred Jongenelis en die hoorde gelijk het talent van deze vlotte knul.

 

Hij liet er geen gras over groeien en binnen no time werd de single Een Glimlach Van Jou en het album ’n Goed Begin opgenomen en uitgebracht. Beiden werden een geweldig succes!

 

Maar succes smaakt naar meer, en plannen voor een volgende single en zelfs een tweede album werden gesmeed. Jeff Weber werd ingeschakeld om de opvolger schrijven, Manfred werd weer in stelling gebracht om de opnames te leiden en voilà… de volgende Chris Haverman hit ziet het levenslicht: Dit Is Leven!

Dit Is Leven is een heerlijk vlotte single. Een liedje dat de geneugten van het leven bezingt en waar Chris graag met zijn mooie vriendin van geniet. Maar dat kun je ook in de prachtige clip, die in Torremolinos geschoten is, wel zien. Chris zorgt er met deze geweldige single gewoon voor, dat de zomer van 2016 ’n eindje opgerekt wordt. En het belooft wat voor het komende album, wat begin 2017 verwacht wordt.