13 jarig talentje krijgt platencontract.

gioAntonio die momenteel scoort met zijn nieuwe single “De eerste smaakt goed” is tijdens zijn verblijf in Spanje een nieuw 13 jarig talent tegen gekomen die met zijn allereerste optreden de gehele feestzaal van Hotel Raymar in Malgrat de Mar op zijn kop wist te zetten. Het talentje heet Gio Swikker en komt uit Den Haag en is pas 13 jaar oud.

Gio mocht in de zaal een paar liedjes zingen voor de aanwezige gasten van het Hotel en wist met zijn eerste liedje van “Jan Smit – Als de morgen is gekomen” en daarna “Leef – Andre Hazes jr” iedereen op de dansvloer te krijgen.  Al snel kwamen er ook gasten van andere hotels naar het optreden kijken en gaven de jongen een oorverdovend applaus na zijn optreden.

Antonio die zelf een platenlabel heeft onder de naam A-Entertainment bood de zanger een platencontract aan.  Gio zal dus binnenkort de studio induiken voor de opnames van zijn eerste single die geschreven zal worden door Antonio.  De single zal na verwachting eind November verkrijgbaar zijn