Zanger STEFAN MONDIAL is dolgelukkig.

stefan-mondeal“Als het maar gezellig is”! Het motto van volkszanger Stefan Mondial! Van Koos Alberts tot Corry Konings of van Hanny tot Marianne Weber… polonaise en inhaken maar, Stefan zingt ze allemaal, naast natuurlijk zijn eigen repertoire. De in Groenlo geboren en getogen Stefan Mondial brengt binnenkort op het label JC-Records van Jolanda Clement, zijn gloednieuwe single ‘Waarom voelt dit zo goed’ op de markt.

Al in de jaren 90 laat Stefan van zich horen. Het is Marianne Weber die hem destijds adviseert een album te gaan uitbrengen nadat hij een cover van de zangeres had opgenomen. Na het tekenen van een platencontract verschijnt vlot hierna het 12 liedjes tellende schijfje ‘Kleine Bever’. De gelijknamige single stond destijds volop in de belangstelling van de media. De zanger verschijnt vanaf dat moment ook regelmatig op televisie; zo was hij te zien in de Soundmixshow van Hennie Huisman, maar ook bij Veronica, bij Mooi Weer De Leeuw van Paul de Leeuw, bij Hallo Gelderland van TV Gelderland en in 2013 staat hij voor de camera’s van Bloed, Zweet & Tranen. Stefan sleept bij tal van talentenjachten de ene na de andere prijs in de wacht, hij stond op het Festival van het Levenslied in Den Bosch en die van Tilburg, hij heeft op praktisch alle vaderlandse podia gestaan en daarnaast verschenen van de zanger in de loop der jaren vele meest gezellig getinte singles.

Kees Tel schreef, componeerde en produceerde ‘Waarom voelt dit zo goed’ voor Stefan Mondial. Deze uptempo nieuwe single met opnieuw een hoog gezelligheidsgehalte, is er eentje die naar verwachting de dansvloeren volledig zal gaan vullen. De plaat zal in september gaan uitkomen via JC-Records. Jolanda Clement neemt de plug en promotie voor haar rekening van deze single die via de bekende downloadsites verkrijgbaar zal zijn naast dat ook enkele fysieke exemplaren in beperkte oplage worden uitgebracht. Stefan Mondial.. hou ‘m in de gaten, hij is dolgelukkig!