William van Dijk brengt ode aan zijn echtgenote.

william-van-dijk-odeMet “Als De Dag Van Toen” presenteert William van Dijk zijn nieuwe single. Het is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single “Hetzelfde Lied”. De keuze voor de nieuwe single was door William snel gemaakt; “Als De Dag Van Toen” van Reinhard Mey was jaren geleden hét liedje tijdens de bruiloft van William en zijn Mariëlle.

 

“Dit liedje heeft een persoonlijke betekenis voor mij, en daarom wilde ik het graag zelf opnemen en in een eigen jasje steken. Ik ben enorm trots op het resultaat, welke mede dankzij producer Kees Tel tot stand gekomen is” aldus William over zijn nieuwe single.

In de videoclip worden prachtige shots afgewisseld met authentieke beelden van de bruiloft van William en Mariëlle. Deze clip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.