Willeke Alberti en Xander de Buisonje ook op podium Holland zingt Hazes 2017

holland-zingt-hazes-2017Ook in 2017 keert Holland zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome Amsterdam, die voor het vijfde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het publiek kan tijdens dit groots opgezette concert luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven.
Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Eerder werd bekend dat Edsilia Rombley op de line-up van deze jubileumeditie staat en nu is ook bekend geworden dat Willeke Alberti en Xander de Buisonje op het podium staan op 23, 24 en 25 maart.