Theo Mezz lanceert nieuwe single & presenteert album in Theater Calypso.

theo-mezz-als-ik-jouEén ding is zeker…. Calypso Theater in Wijk bij Duurstede zal 16 oktober a.s. op z’n grondvesten schudden als feestzanger Theo Mezz daar zijn eerste CD-album ‘Toen en nu’ gaat presenteren. Tijdens deze voor Theo bijzonder heugelijke dag zullen artiesten als Temming & Temming, Henk Dissel, Pascal Redeker, José Sep en Michael Oomen het lanceringsfeest gaan opluisteren.

 

Het is alweer 12 jaar geleden dat horecaman Theo Mezz zich als feestzanger begon te manifesteren in ons land.

‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’, ‘Don ’t worry be happy’, ‘Vrolijk zijn’ of  ‘Wat is zeker’ zijn singles die allen de kenmerkende Mezz-Factor bezitten namelijk; feest & gezelligheid!  Zijn album ´Toen en nu´ ligt van 21 oktober in de winkels maar voorafgaand aan de feestelijke presentatie in Wijk bij Duurstede én de release hiervan, geeft Theo de muziekliefhebber snel nog even een voorbeeld van die Mezz-Factor: Zijn nieuwe single, het toegankelijke ‘Als ik jou niet had gehad’ dat via Rood-Hit-Blauw is verschenen, herbergt dan ook weer volop gezelligheid voor zowel op de radio als in de kroeg.   Uiteraard is er een bijpassende en prachtige clip geschoten door OMP Produkties, welke op de diverse televisie en clipstations te zien zal zijn.

Meer info: www.theomezz.nl