Tessa Boomkamp zingt Onze boerderij.

tessa-boomkamp-boerrderijTessa Boomkamp solo, Tessa bij de band van Marco Borsato & Normaal en nu in de band van Edwin Evers.  De uit Twente afkomstige, maar nu in Amsterdam wonende Tessa, heeft een ode geschreven voor het platteland en die scoort!  Bijna 800 agrarische ladies waren op 9 september afgereisd naar Arnhem voor de Ladies Day 2016. Alles draaide die dag om ‘Verhalen die het waard zijn om te delen’, een thema dat in die sector springlevend blijkt te zijn.

 

Onder leiding van Yvon Jaspers werden er inspirerende, ontroerende, humoristische en herkenbare verhalen gedeeld. De gasten luisterden naar het verhaal van ForFarmers, kregen ‘college’ van verhalenexpert Cor Hospes, keken naar de video’s van collega boerinnen die een stoomcursus ‘vloggen’ hadden gevolgd en gingen in discussie met drie vrouwen die zich vol vuur inzetten voor het imago van de veehouderij.

 

Muisstil werd het toen Tessa Boomkamp ‘Onze boerderij’ zong, een liedje speciaal geschreven voor de Ladies Day. Voor menigeen was dit een kippenvelmoment.

 
De clip van ‘Onze boerderij’, door Yvon Jaspers uitgeroepen tot hun clublied. Deel het met je vrienden en vriendinnen! Proef ook nog een keer de sfeer van de Ladies Day met de uitgebreide fotoreportage op onze Facebook-pagina. En noteer vooral alvast in je agenda de datum van de volgende Ladies Day: vrijdag 23 juni 2017 op de Farm & Country Fair in Aalten!