TEMMING & TEMMING zingen samen; KIJKJE IN MIJN OGEN

temming-temming-kijkje-in-mijn-ogen“Als wij samen optreden dan hebben wij daar zoveel lol en plezier in”, aldus Erna en Danny Temming afgelopen mei, voorafgaand aan het verschijnen van hun allereerste duetsingle ‘Zomerliefde’. Deze uit Utrecht afkomstige broer en zus hebben los van elkaar hun sporen al ruimschoots verdiend binnen de Nederlandstalige muziek. Danny deed dat solo met veelgedraaide singles als  ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’, ‘Alles In Het Leven Duurt Maar Even’, ‘k Wist Niet Dat Je Kwaad Werd’, ‘Ik Ben Gewoon Danny Temming (Badr Hari) of ‘Kom Dan Maar Naar ’t Café’.

 

Erna maakte jarenlang deel uit van het zo succesvolle Holland Duo  waarna ze als solozangeres tekende voor liedjes als; ‘Ik Heb Je Lief’, ‘Als Dit Geen Liefde Is’, ‘Wees Maar Niet Bang (De Engel)’ en de door Frans Bauer geschreven single; ‘Clown Van Het Circus’.

 

Na het verschijnen van hun debuutsingle ‘Zomerliefde’ lieten zowel Erna, Danny als ook het platenlabel Nationale Artiesten Parade volmondig weten, dat in 2017 een album zal gaan uitkomen van het kersverse duo Temming & Temming.  Voor de muziekliefhebber iets om naar uit te kijken dus. De nieuwste plaat van Erna en Danny ‘Kijkje in mijn ogen’ is wederom afkomstig uit The Boom Music! Studio in Breda. Frank Verkooyen en Femke Reuvers hebben zich ontfermd over de muziek en tekst van deze gezellige, intieme en romantische meezinger waaronder een aantrekkelijk en eigentijds ritme is gezet. Een prima opvolger van ‘Zomerliefde’ van Temming & Temming dus dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade.