STEFAN MONDIAL OVER WAT LIEFDE MET JE DOET !

stefan-mandeal-waaromAl in 1996 tekent levensliedzanger Stefan Mondial voor de release van de gelijknamige single én album ‘Kleine Bever’. Voor de geboren en getogen Achterhoeker is dit het vertrekpunt van een carrière die inmiddels al zo’n 20 jaar met succes voortduurt. Hij schrijft menig talentenjacht op zijn naam; Zo wint hij in 1999 het levenslied-festival in Neede, in 2003 zegeviert hij bij het Leids Festival Van Het Levenslied, ook bij de Soundmixshow is Stefan succesvol en daarnaast zijn er deelnames aan de televisieprogramma’s Holland’s got Talent en aan Bloed Zweet & Tranen.

 

Stefan Mondial is een doorgewinterd artiest die zijn publiek weet te vermaken met een breed Nederlandstalig repertoire aangevuld met eigen liedjes. Na ‘Kleine Bever’ bracht de Groenlose zanger singles op de markt als: ´De Laatste Keer´, ´Bella Italia´, ´Wij Vieren Feest!, ´De Nacht Is Nog Zo Lang´ en vorig jaar nog leverde hij ´Eindeloze Liefde´ af op de plaat.

Net als zijn vorige single tekende Kees Tel voor de tekst en muziek van Stefan ´s nieuwe single: ´Waarom voelt dit zo goed´ welke via JC-Records is uitgekomen. Vermeldenswaardig is de bijdrage aan het koorwerk door Nelleke Brzoskowski. Zij was jarenlang zangeres bij de de George Baker Selection. Patrick Spoel van Spoelmedia is verantwoordelijk voor de fraaie videoclip welke voor deze single is opgenomen. Beslist een liedje om in de gaten te houden; gezellig, vrolijk, dansbaar en uiteraard met de welbekende Stefan Mondial-sound.

‘Waarom voelt dit zo goed’ van Stefan Mondial is te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single in beperkte oplage te koop zal zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel