Sheréna knalt het muzikale najaar in met “ Alles of Niets”

sherena-alles-of-niets-2Sheréna opgegroeid in Brabant start het najaar met de single Alles of Niets. Het is de opvolger van Wachten op de Zomer“. Terwijl deze single op vele stations nog volop airplay heeft knalt de goedlachse zangeres uit Valkenswaard het muzikaal het najaar in met Alles of Nietsgeschreven door Peter Coenenterwijl  Hans van Kesteren verantwoordelijk is voor het arrangement.

“ Alles of Niets”  een up-tempo nummer, vrolijk arrangement maar met een serieus te nemen tekst. Het jaar 2016 is een perfect muzikaal haar geworden voor Sheréna en heeft haar en haar team zoveel energie gegeven dat er nu plannen worden besproken voor 2017. Naast de vele airplay die ze heeft op de radiozenders in zowel Nederland als België kent ze ook een goed gevulde agenda. Het is altijd geweldig om te zien hoe mensen kunnen genieten als ik ergens mag optreden. Het geeft me zoveel energie en voldoening dat ik dit mag doen aldus Sheréna
Vanaf vandaag te horen op de radio –  te downloaden via de legale download portals en te zien op de diverse (clip) zenders. Sheréna  en
Alles of Niets