Ramon Beense pakt de draad weer op na overlijden van zijn dochter.

ramon-beense-jij-en-ikNa het overlijden van zijn dochter pakt Ramon Beense zijn carrière weer op. In juni tekende de zanger al een management/label contract met NL Factor maar heeft de afgelopen maanden de tijd genomen om zijn dochter Shaynee tijdens haar ziekbed te begeleiden. Volgens de zanger is het nu tijd om de draad weer op te pakken………”zo zou Shaynee het ook willen” aldus Ramon.

 

De zanger komt dan ook op 23 september met zijn nieuwe single Jij & Ik. Tijdens BumaNL op 20 september is de single erg goed ontvangen ook het live optreden van Ramon dwong diep respect af bij de medeartiesten.

Voor de promotie en management werkzaamheden voor Ramon is NLFactor een samenwerking met Jolanda Osendarp van Jo Artist & Relations aangegaan.