De pracht van Griekenland door De Romantica’s.

romantica-s-de-pracht-van-griekenlandCees en Andrea de Ruiter, 54 en 52 jaar oud, getrouwd en singer songwriters. Ze komen uit Gorredijk en hebben weer een nieuwe release, namelijk, de pracht van Griekenland. Romantica’s; “Wij hebben er bewust voor gekozen om ons eigen nunmers te pluggen. We zijn er daarom ook zeer mee ingenomen dat we in Nederlandstalige muziekprogramma’s worden gedraaid.”

Ook deze maand brengen ze weer een nieuw nummer uit; De pracht van Griekenland. Het is zoals zij het zien een toepasselijk nummer voor de tijd van het jaar en weer volledig hun eigen werk. Andrea schreef en componeerde het nummer. Van dit nummer lieten ze het arrangement maken door Rik Verbeeck ( Ricky Diver). Voor luisteraars is het nummer verkrijgbaar in alle gangbare downloadshops.

https://www.youtube.com/watch?v=_EaU2I2O3b0&feature=youtu.be