PETER BEENSE – VOOR GEEN GOUD

peter-beense-voor-geen-goudVolgend jaar zal het langverwachte album van Peter Beense gaan verschijnen. Zijn 30-jarige jubileum zal vergezeld gaan worden door de release van een 2CD-box gevuld met al zijn hits en een schijfje waarop veelal nieuwe liedjes zullen staan. De gezellige Amsterdammer scoort al jaren het ene succes na de andere.

 

Denk aan klappers als ‘Party Time’, C’est la vie’, ‘Ga nu maar weg’, ‘Een Amsterdamse nacht’ of ‘Laat ze maar lullen’. Ook eerder dit jaar schoten zijn singles ‘Ik hou van jou’ en de verrassende bigband-plaat ‘Ik voel me heerlijk’ hoog de hitlijsten in.

Als de voortekenen niet bedriegen is ook zijn nieuwe single ‘Voor geen goud’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, een regelrechte knaller zoals alleen Peter die maar brengen kan. Deze typische Amsterdamse bravoure plaat met een feest- en gezelligheidsgehalte om u tegen te zeggen, werd geschreven door Ricardo Schuëngel en Frank Verkooyen terwijl de track in studio The Boom Music! in Breda is geproduceerd.