Patrick van Rijsewijk zingt over zijn eigen zoon.

patrick v r Jij bent mijn zoonOp 29 september 1989 werd Patrick van Rijsewijk in Tilburg geboren.  De afgelopen jaren heeft Patrick bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz.  Zes singles en allen succesvol en veel gedraaid bij de diverse radiozenders.  Muziek is  ‘ A way of life ‘ voor deze sympathieke TilburgerOp 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”.

 

Het is geschreven door en opgenomen bij Jurgen Kuppens, terwijl zijn muzikale vrienden Mariska Kerst en Wim Florack verantwoordelijk zijn voor de backing vocals“ Jij bent mijn Zoon” is verschenen en verkrijgbaar via de diverse download en streaming sites en aan te vragen bij je favoriete radiozender(s).