Patrick Dano komt met prachtige opvolger: ‘Ik leef m’n eigen leven’ !

patrick-danovoo-xIn Tilburg en omstreken staat hij bekend als de ‘zingende buschauffeur’: Patrick Dano! “Mijn interesse om te gaan zingen is begonnen toen ik samen met mijn broer had meegedaan aan diverse talentenjachten”, aldus Patrick die sindsdien solo aan de weg timmert. Na zijn deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow is de Tilburger te zien op podia in zowel ons land als die van Vlaanderen tot zelfs in Duitsland.

 

Patrick tekende sindsdien regelmatig voor nieuwe singles die uitstekend zijn opgepakt in het land. Dit geldt zeker ook voor zijn eerder dit jaar verschenen single ‘Leven lukt me niet met jou’ waarmee Patrick bij diverse televisieprogramma’s was te zien en waarvan de videoclip al meer dan 23.000 keer werd bekeken.

23 september jl. lanceert Patrick Dano in horecagelegenheid “Cafe D’n Brands” in Goirle zijn nieuwe single: ‘Ik leef m’n eigen leven’. Collega ’s als Frank van Etten, Nelis Leeman, Frank Smeekens en Rudy de Wit e.v.a. geven acte de préséance om de nieuwe Dano-plaat feestelijk in te luiden. “Het is een cover uit Italië waarop André Hazes destijds een Nederlandse tekst schreef. Een nummer dat we allemaal heel goed kennen, en nu in een geheel nieuw jasje is gestoken door Harald Queens”, zo laat de zanger enthousiast weten. Van deze door Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte single is als B-kant een prachtige akoestische versie toegevoegd. Als het aan Patrick Dano ligt gaat er in 2017 een album van hem uitkomen.

De CD single ‘Ik leef m’n eigen leven’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.