Overijssels tintje aan 4 Awards van André Hazes jr.

buma-9-msh_1919-foto-marita-steggink4 Buma Awards gisteravond voor André Hazes jr ; Voor meest succesvolle album, meest succesvolle single, meest gedraaid in de Nederlandse horeca en meest gestreamde single. Zijn producer Edwin van Hoevelaak is maar wat trots. “Samen hadden we gehoopt op 1 of 2 Awards, maar het is ongekend dat André er 4 meeneemt”, aldus Edwin vanmiddag op de radio. Geen tintje, maar een complete Overijsselse verfpot dus!

 

Dit is een kroon op het werk van Edwin van Hoevelaak en wellicht er wel nog meer artiesten nu naar Holten zullen gaan komen. Op dit moment is er nog steeds volop drukte in de Overijsselse studio: Succes met het nieuwe album van Ancora, Edwin is bezig met een nieuw album voor Dennie Christiaan, het nieuwe album van Wolter Kroes is net klaar, er komen diverse Belgische artiesten bij hem in de studio en…….. (dan de scoop)….. Edwin is bezig met de nieuwe single voor Jeroen van der Boom.

andre-hazes-jr-4-awards-foto-marita-stegginkTeam De Sterrenparade feliciteert natuurlijk de presentator van De Sterrenparade TV met ook zijn behaalde Awards gisteren samen met André Hazes Jr.

 

Meest Succesvolle Album – Hollands
André Hazes Jr. – Leef

Meest Succesvolle Single – Hollands
André Hazes Jr. – Leef

Meest gedraaid in de Nederlandse horeca (Xenox Music & Media Award)
André Hazes Jr. – Leef

Meest gestreamde track – Hollands (Hits NL Award)
André Hazes Jr. – Niet Voor Lief