“Oktober,” inhaken en meezingen maar….. met Ronnie Ruysdael.

ronnie_ruysdael_oktoberOktober is de maand van de dirndl, de lederhose, de bierpul, Oktoberfeste, Duitse avonden en Bierfeste, waarbij iedereen ingehaakt aan lange tafels feest viert. Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, maakte voor deze gelegenheid het nummer ‘Oktober’. Een mooie combinatie van melancholie en saamhorig gesjoenkel.

 

Ronnie bezingt het verlangen dat mensen kunnen hebben naar de oktobermaand, waarin ze weer in kunnen haken en aan hun zoveelste grote glas bier beginnen. ‘Kon het maar altijd weer oktober zijn, want met een groot glas bier, wordt het steeds leuker hier’. Ronnie Ruysdael zingt op Oktoberfeesten Hollandse Hits met Deutsche Gemütlichkeit.  (owja, september is al helemaal volgeboekt, laat de zanger weten).
.