Nieuwe single Twan Lijten

twan-lijten-ga-maar-wegTwan Lijten schreef zijn eerste liedje op 7-jarige leeftijd en is nooit meer gestopt met schrijven. Zijn bekendste hit is zonder twijfel PUUR OP HET GEVOEL, maar ook genoeg andere liedjes hebben het goed gedaan en zijn bekend bij een groot publiek in Nederland en steeds vaker ook in Vlaanderen.

 

Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • 1000 REDENEN
  • SASKIA
  • ALLEEN/ALLEEN
  • ALS JE ALLES

Twan heeft weer hard gewerkt aan nieuw materiaal wat resulteert in een nieuw album dat binnenkort gaat verschijnen. Een voorloper van dit album is de release van de single GA MAAR WEG. Een frisse topproductie uit de White Villa Studio in Ede. Producer Pieter van Schooten heeft de heldere en open sound van de vorige twee producties weten te handhaven wat resulteert in een fris en eigentijds eindresultaat.

Er staat tevens een bonustrack op met de titel SLEUTELBOS. Dit liedje is geproduceerd door Roel Jongenelen van Studio Apollo-98 in Boxtel. Het warme geluid van deze track is kenmerkend voor Roel.

Twan is gitarist-zanger pur-sang, als hij optreedt zal je hem dan ook nooit zien zonder zijn gitaar. Hij treedt ook het liefst op met alleen gitaar en zang, maar staat ook regelmatig met een band op het podium. Zijn liedjes worden afgewisseld met mooie verhalen en gedichten. Een optreden is nooit hetzelfde maar ontwikkelt zich al doende.. Zijn liedjes worden omschreven als LEVENSPOP, met menselijkheid doorspekte levensverhalen met vaak een Bourgondische achter- en ondergrond. Twan omringt zich altijd met topmuzikanten, dat hoor je en dat voel je.

Met een afvalrace van 60 kilo (!), nieuwe hobby’s als hardlopen, racefietsen, mountainbiken etc. is Twan fit en klaar voor de ‘tweede’ ronde. Hij wil zijn verhalen overal zingen en vertellen. Benieuwd wanneer jij Twan je leven binnen laat?