Nieuwe single Melissa ‘Wie denk jij nou echt wel wie ik ben’

melissa-eerste-mini-albumMelissa is geboren op 4 maart 1993 te Oosterhout Noord Brabant. Al toen ze klein was hield ik heel veel van muziek. Ze zong altijd liedjes mee van haar favoriete artiesten. Regelmatig ging ze mee naar de optredens van haar vader. En zo is het langzamerhand allemaal begonnen. Melissa heeft meerdere optredens achter de rug. Met als hoogte punt tot nu Oosterhout Live 2016.

Melissa; “In 2011 ben ik met mijn eerste single uitgekomen met de titels “Toch ben jij mijn ideaal” ( dit is een Duet met Ad Damen ) en “Samen in het paradijs”. In 2012 is mijn volgende single uitgekomen met de titels “Pluk de dag” en “Ik wil je zoenen”. Na dat het een tijd stil is geweest , ben ik weer helemaal terug van weg geweest. Ik ben weer overal in het land aan het optreden en mijn terug komst kan niet zonder nieuwe single gaan. Deze nieuwe single “Wie denk jij nou echt wel wie ik ben” is vanaf nu beschikbaar op de bekende download portals als mini album zijnde samen met mijn eerder uitgebrachte singles Ik wens jullie heel veel luister plezier. Willen jullie mij volgen of contact met mij dan kan dit via mijn facebookpagina https://www.facebook.com/ZangeresMelissaSestig/?fref=ts