Nieuwe single voor Frank Hoek & Thilly uit Volendam.

frank-hoek-thilly-als-de-zon-ondergaat-in-volendam-jpegIn 2009 kwam Thilly uit het vissersdorpje Volendam op televisie bij SBS6 muziek programma en Shownieuws en vele boekingen volgden. Daarna besloot Thilly na 20 jaar covers te hebben gezongen eigen nummers uit te brengen o.a. Rode Cabrio. Thilly’s eigentijdse liedjes Casanova.

 

Ook heeft Thilly een TV opname gehad voor Puerto Latino TV in 2012 voor haar nummers Rode Cabrio en Casanova. Deze opnames zijn uitgezonden bij TV Rotterdam, RTV 8 en in de voormalige Nederlandse Antillen. Thilly’s liedjes Rode Cabrio en Casanova werden ook in Latijns Amerika bekend.

Ook heeft Thilly deelgenomen aan het Volendamse kermishitfestival (uitgebracht op CD) in 2011, 2012, 2013. Maar ondanks al deze liedjes blijven haar Volendamse dorpsgenoten  roepen, en bellen haar voor Tuinfeesten (o.a. kermis, verjaardag, bruiloft) en zeggen kom ff langs en roepen in koor: Thilly Thilly zing ff Rode Cabrio en wat covers!! Kortom het kermisliedje Rode Cabrio is niet meer weg te denken uit het beroemde vissersdorpje Volendam, het nummer is zelfs op nr 21 binnengekomen in de in oktober 2013 opgerichte Volendammer Top 1000 (vermeld in Wikipedia) waarbij zij als solozangeres tussen grootheden staat zoals: Canyon, BZN, The Cats, Piet Veerman, Jan Smit, 3 J’S, Nick en Simon.

Ook in 2015 staat ze weer op de Volendamse Kermishitfestival CD en komt ze met een Apreski feestknaller Met mijn voeten in het water een duet samen met Johan Vlemmix (bekend van Ter Land, Ter Zee en in de Lucht/Busje vol met Polen).

Per juli 2016 is zij de samenwerking aangegaan met Frank Hoek (bekend van o.a.Bad Brothers & Johan Vlemmix) via het programma van Nol Roos “De Muzikale Uitdaging” van TV 73 met het nummer “Als de zon onder gaat in Volendam”, het nummer en de videoclip zijn sinds gisteren uitgekomen en er zijn nu al zeer veel goede reacties op ontvangen.

Binnenkort volgt er meer nieuws!