Nieuwe single voor De Fik Erin – “Tien Voor Twee”

de-fik-erin-tien-voor-twee-hoes-voorzijdeDaar zijn ze weer! In topvorm en niet te stoppen. Met gepaste trots presenteren ze u onze nieuwe single  “Tien Voor Twee”. Na zijn voorganger “Wie Niet Waagt Die Niet Wint” is dit de tweede single voordat het nieuwe album begin oktober gelanceerd wordt.

 

“We proberen de mensen tijdens onze live optredens volledig in te pakken en mee te sleuren in de feestsfeer. De tekst is gebaseerd op deze ervaring. We willen iedereen stuk voor stuk inpakken en mee laten doen. Hoe stug je ook bent. Zorgen zijn voor later en pak elke kans die je kunt pakken om het leven te vieren! Met een bewerking op, misschien wel een van de grootste klassieker aller tijden, van Van Morrison  “Brown Eyed Girl”  denken we onze fans en het ’nieuwe’ publiek  met ons mee te sleuren in het leukste feestje ooit.”

 

Info:

www.band-defikerin.nl

 

RTV Promotie Nel van Olm