Nieuwe Album Jan Smit op 1 in de hitlijsten

jansmit20Vandaag is het nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ op de eerste positie binnen gekomen in de album top 100. Dit is de 11e keer dat een album van Jan op 1 staat in deze lijst. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde welke op dit moment op #1 staat in de Itunes Charts.

 

Het nieuwe album ‘20’ bestaande uit 13 nieuwe liedjes stoot het album van Broederliefde van de 1e plek. Het is dan ook wel heel bijzonder dat de nummers 1 & 2 van Nederland samen een duet hebben uitgebracht. De single ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde is hier te downloaden.

De videoclip van Jan Smit & Broederliefde;

 

Het album is onder andere fysiek hier te verkrijgen. Het nieuwe album is tevens online verkrijgbaar op o.a Itunes & Spotify.

Aansluitend op de release van het album gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start. De tour begint in Den Bosch en zal 11 weken lang door het hele land trekken met als traditioneel Elfsteden eindpunt Leeuwarden. Voor kaarten en een overzicht van data klik hier.