Nieuw album ’20’van Jan Smit met Broederliefde Single.

jan-smit-broederliefdeVandaag komt het nieuwe langverwachte album van Jan Smit uit getiteld ‘20’. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde.

 

 

Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en vandaag komt de 6e single uit samen met de jongens van Broederliefde. Het album ligt vanaf vandaag in de winkel en is onder andere hier verkrijgbaar.

Aansluitend op de release van het album gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start. De tour begint in Den Bosch en zal 11 weken lang door het hele land trekken met als traditioneel Elfsteden eindpunt Leeuwarden. Voor kaarten en een overzicht van data klik hier.

De single ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde is hier te downloaden. Het nieuwe album is vanaf vandaag tevens verkrijgbaar op o.a Itunes & Spotify.