Naomi wil bouwvakkers van Nederland verrassen !

naomi-mannen-van-de-bouwNa een korte time-out waarin de Leidse zangeres Naomi alles goed op een rijtje heeft gezet voor het vervolg van haar muzikale carrière, is het hoog tijd voor een verrassende nieuwe single: ‘De mannen van de bouw’. Naomi kwam de laatste jaren nadrukkelijk in de schijnwerpers van het Nederlandse lied te staan; een artikel in weekblad Privé, auditie voor De Toppers Halftimeshow als ook haar deelname aan Bloed, Zweet & Tranen.

 

Of wat te denken van haar overwinning tijdens “De Slag Om Het Piratenfestijn” met optreden voor maar liefst 27.000 liefhebbers in het Gelredome, als gevolg. Naomi timmert flink aan de weg!

De zangeres is dolgelukkig met haar onlangs gemaakte keuzes: “Ik kan jullie vertellen dat ik mijn nieuwe single ‘De mannen van de bouw’ heb opgenomen in samenwerking met Laurens van Wessel (muziek) en… Frans Bauer (tekst) !!! Deze echte volkse meezinger met hoog feestgehalte welke is uitbracht op het Rood-Hit-Blauw-label, gaat de nazomer van 2016 veel vrolijkheid brengen. “Ik ben hier onwijs trots op”, zo laat Naomi weten.

Meer informatie over deze zangeres is te vinden via: http://www.naomimusic.nl