Mooi Wark rockt als vanouds

mooi-wark-dr-op-ofOf zoals zanger Bert het treffend zegt: ‘Je moet geen teksten hebben waar je over na moet denken, je moet het direct mee kunnen zingen.’ En dat is precies hoe ‘D’r op! Of gien vreten!’ van Mooi Wark in elkaar zit. Het nieuwe album is sinds 23 september te beluisteren en zit vol lekkere basic rock ’n roll met teksten over bier, vrouwen en nog meer bier.

 

Bert: ‘Het gaat om de sfeer en het gevoel wat je krijgt als je de muziek hoort. Daar moet je kippenvel van krijgen en bij dit album klopt dat allemaal.’

Na een tijdje los van elkaar te hebben geschreven, besloten de boerenrockers zich als band een week op te sluiten, op Terschelling. Het resultaat is een swingend album waar het plezier vanaf spat. Bert: ‘Het is misschien wat steviger, maar wel toegankelijk!’. De heren zijn trots op hun nieuwe werk en de eerste single ‘Ik hol van zoepen’ werd al goed ontvangen. ‘D’r op! Of gien vreten!’ is geproduceerd door Dick Kemper in de S&K Studio. Mooi Wark bestaat uit Bert Koops, Arnold Kuik, William Bossong en John Roffel.
Wil je ze binnenkort zien en horen? Kijk voor meer informatie op: www.mooiwark.nl.