Mike Noye presenteert 2e single “Alles Komt Goed”

mike-allesMet “Alles Komt Goed” presenteert de in Tilburg geboren en getogen zanger Mike Noye zijn 2e single. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen single “Zoals Jij Bent”. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. Inmiddels heeft hij een volgende stap gezet en is hij een zangcarrière gestart.

 

Componist Jeroen Krauwels zorgde voor de compositie, en Mike schreef zelf de tekst voor “Alles Komt Goed” waardoor dit liedje een speciale en persoonlijke betekenis heeft gekregen voor Mike. “Alles Komt Goed” werd opgenomen en geproduceerd in de studio van Mario Veltman en verschijnt via het platenlabel Hit It! Music. Het resultaat is een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie. Een mooie bijpassende videoclip is momenteel volop te zien op de clipkanalen.

 

Op 15 oktober a.s. zal de single op feestelijke wijze gepresenteerd worden in De Krul in Tilburg m.m.v. gastoptredens van Arjon Oostrom, Tony van Boxtel, Patrick Dano, Gerbrand, Henry Huijsmans, Nick Koot, Bas van Boxtel en Rik Nijman.