Menzina zet vaart achter de ontwikkeling van haar zangcarrière.

MENZINA-CD-VOORKANTAfgelopen maart lanceerde zangeres Menzina haar zwoele en zomers getinte single ‘Ik vind het best zo’. Deze twintiger uit ’s-Gravenhage, door menigeen als een groot aanstormend talent aangemerkt, brengt sinds 2011 singles op de markt die zeker niet onopgemerkt zijn gebleven bij zowel publiek als media.

 

‘Ik zie je staan’, ‘Fantasie’, ‘Dans met mij’ en het al genoemde ‘Ik vind het best zo’, zijn een regelrechte aanwinst gebleken voor het Nederlandstalige platencircuit.

De zangeres met die zo sprankelende uitstraling en haar charmante verschijning, zet vaart achter de ontwikkeling van haar zangcarrière; dit doet zij nu met de release van een nieuwe single getiteld ‘Laat me’. Menzina zelf en Hans Bedeker zorgden voor de tekst en muziek van deze track die door de laatste ook is geproduceerd en wederom uitgebracht wordt door Rood-Hit-Blauw Produkties. Deze wederom aanstekelijke plaat sluit perfect aan bij haar in maart uitgebrachte single. Middels haar stijl en sound zorgt Menzina voor continuïteit en verdere uitbouw van haar eigen identiteit binnen de muziek. “Laat me dansen, laat me sjansen en pak je kansen”, aldus de Haagse Menzina!

https://www.facebook.com/menzina.kaffa