Marc Lapré – Kontje

marclaprkontjewebsiteMarc Lapré is geboren en getogen te Den Haag en is een trotse vader van drie zoons: Wesley (21), Owen (13) en Ryan (7). Vanaf zijn 18e zingt hij regelmatig op verjaardagen en partijen van vrienden en familie. Zijn zangcarrière begint pas echt als hij in 2004 op de camping zanger Rob Rietbroek ontmoet.

 

Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes.

In 2011 heeft Marc een voor hem aangrijpende ontmoeting met Demi Verkaard, een meisje met een hersentumor die armbandjes maakt voor haar stichting Demi Hope om zieke kinderen te helpen. Marc besluit met diverse vrienden van Ado Den Haag om een benefietavond voor haar te organiseren. Tijdens deze succesvolle avond presenteert hij tevens zijn debuutsingle “Jij”.

In 2012 komt zijn tweede single uit genaamd “Je kunt me nog wel meer vertellen”. Hierna raakt zijn carrière in een stroomversnelling en wordt hij zelfs één van de vaste zangers van Ado Den Haag. “Ik heb zelfs op de middenstip mogen optreden voor zo’n 17.000 man tijdens grote wedstrijden. Ook heb ik op Maasboulevard gezongen in Schiedam met grote artiesten zoals: Jannes, Wolter Kroes, Wesley Klein, Vinzzent, Django Wagner, e.v.a” aldus Marc.

Tot aan de dag van vandaag is Marc Lapré zeer actief als zanger en wordt hij regelmatig geboekt voor bruiloften- en partijen, kroegen en verjaardagen. In 2014 is hij eigenaar geworden van zijn eigen boekingskantoor ML Entertainment.

De nieuwe single “Kontje” is een feestelijke remake van de gelijknamige single van Danny de Munk en is geproduceerd door Peter van Kesteren van La Haye Sound Productions. De release wordt uitgevoerd door TipTopNL en de promotie is in handen van UltimateDisk.nl. Uiteraard wordt de single begeleid door een vrolijke zomerse videoclip!