‘Liever dan Lief’ (Doe Maar, Tim Immers & Gers Pardoel) heeft nu ook een muzikaal vrouwelijk jasje aan

barbera lieverWie kent niet de hit “ Liever dan lief” van Doe Maar. Later ook op single gezet door Tim Immers en door Gers Pardoel. Nu is er eindelijk ook een uitvoering gezongen door een zangeres en wel door de uit Heerde afkomstige Barbera van Voorst.  De afgelopen weken heeft ze menig uur in de studio van Roy Otters doorgebracht om deze versie op te nemen.

Vanaf vandaag is het dan eindelijk zover het nummer is verkrijgbaar niet alleen via de stream en download maar ook fysiek is de single verkrijgvaar in de betere cd speciaalzaak. De bijbehorende clip , ook een Roy Otters productie, is al een paar weken te zien op de divers (clip) zenders en de reacties zijn zo goed dat ook de verwachting is dat de single door menig radiozender zal worden opgenomen in de playlijst. “ Liever dan Lief” kun je vanaf vandaag aanvragen bij je favoriete radiozender.