Lieve S-S-Sanne morgen van start op TV.

missmontreal6682abymaritaVanavond zit Miss Montreal bij Humberto Tan aan tafel in RTL Late Night, om over haar nieuwe programma Lieve S-S-Sanne te praten. Morgen avond om 21.25 is de eerste aflevering te zien op NPO 3.

 

 

NPO:

Vanaf 7 september gaat Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, in het nieuwe programma Lieve S-S-Sanne met haar gitaar het land door.

Sanne gaat langs bij mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of een hart onder de riem willen steken. Aan de hand van hun persoonlijke verhaal schrijft Sanne een lied, waarmee ze een geliefde gaan verrassen.

Zoals het emotionele verhaal van de 23-jarige Jennifer. Negen jaar geleden overlijdt Jennifers zusje Angelina bij een auto-ongeluk. Die zwarte dag verandert voorgoed het leven van Jennifer en haar moeder. Samen met Jennifer bezoekt Sanne de plek waar het ongeluk is gebeurd. Diep onder de indruk van dit grote verlies schrijft Sanne een lied voor de moeder van Jennifer en Angelina, over de zware periode die ze achter de rug hebben.

Zichzelf ontdekt
In Amsterdam ontmoet Sanne de prachtige transgender Rika. In 1970 wordt zij in Suriname geboren als jongen, maar ze voelt zich altijd anders. Nadat zij in 1981 in Nederland komt wonen, ontdekt zij op latere leeftijd niet alleen het uitgaansleven van Amsterdam, maar ook eindelijk wie zij zelf is. Inmiddels is Rika getrouwd met de liefde van haar leven, Dominique. Sanne verrast de man van Rika met een lied in het Amsterdamse Vondelpark.

Aanzoek boven op de Dom
Remco schakelt de hulp in van Sanne om zijn vriendin Femme op wel heel bijzondere wijze ten huwelijk te vragen. Samen met hun twee dochters vormen zij een gelukkig gezin, en na tien jaar wil Remco zijn Femme verrassen met persoonlijk lied van Sanne en een huwelijksaanzoek boven op de Dom.