KEVIN HEIMAN IN DE RACE VOOR VOORPROGRAMMA JAN SMIT

js kevinDe Limburgse zanger Kevin Heiman maakt kans om te mogen optreden in het voorprogramma van Jan Smit tijdens zijn Elfstedentour die op 1 oktober Kerkrade zal aandoen. De Volendamse zanger zit 20 jaar in het vak en wil hier bij stilstaan door 11 steden aan te doen voor een concert.

In samenwerking met radiozender RadioNL zijn per concert artiesten geselecteerd die kans maken om in het voorprogramma van de zanger op te treden. De artiest met de meeste stemmen mag een optreden verzorgen voor de show van Jan Smit.

Voor Kevin is deze nominatie een bevestiging dat hij op de juiste manier bezig is met zijn carrière: Ik ben enorm trots dat ik uitgekozen ben. Dat geeft mij de bevestiging dat ik op een goede manier met mijn carrière bezig ben en in het oog spring van Jan Smit en zijn team en radiozender RadioNL. Ik zal uitgebreid aandacht gaan besteden aan deze actie via mijn sociale media en interviews en ik hoop dat ik op 1 oktober op het podium in de Rodahal voor Jan Smit mag staan.”

 Stemmen kan elke dag tot en met 16 september 12.00 uur via de website. Daarna wordt bekend gemaakt of Kevin Heiman het voorprogramma mag verzorgen. Naast Kevin zijn ook de Limburgse artiesten Marleen, Patrick Gerets, Ray van den Broer en De Ja Vu kanshebbers.

Kevin Heiman bracht recentelijk via ABC Entertainment de single ‘Wacht nog even’ uit, welke hem veel aandacht opleverde bij de radio en tv zenders.